Najdete nás i na MALL.CZ
Poštovné zdarma pro všechny objednávky nad 1199 Kč

Farmářský jogurt různé příchutě 150 g Farma rodiny Němcovy

Kód: 2422/VIS 2422/JAH 2422/JAB 2422/BOR Zvolte variantu
Neohodnoceno
24 Kč
Momentálně nedostupné Při objednání do pátku, výdej následující středu (4 ks) Při objednání do pátku, výdej následující středu (2 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta

Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Svatava

Detailní informace

Detailní popis produktu

Višeň

Složení: 80% jogurt (mléko, jogurtová kultura Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus), kultura ABT, 20% ovocná složka (45% višně, cukr, voda, zahušťovadla (kukuřičný škrob, pektiny), koncentrát z černé mrkve, přírodní aroma). Výskyt uvolněné syrovátky je důkazem použití přírodních surovin a není na závadu.

Jahoda

Složení: 80% jogurt (mléko, jogurtová kultura Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus), kultura ABT, 20% ovocná složka (45% jahody, cukr, voda, zahušťovadla (kukuřičný škrob, pektiny), koncentrát z černé mrkve, přírodní aroma). Výskyt uvolněné syrovátky je důkazem použití přírodních surovin a není na závadu.

Jablko, hrozinka a skořice

Složení: 80% jogurt (mléko, jogurtová kultura Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus), kultura ABT, 20% ochucující složka (cukr, 30% jablko, voda, 5% rozinky, skořice, 1,4% jablkový koncentrát (přináší 10% ovoce), zahušťovadla (kukuřičný škrob, pektiny), aromata), BEZ LEPKU.

Borůvka

80% jogurt (mléko, jogurtová kultura Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus), kultura ABT, 20% ovocná složka (26% borůvka, sacharóza, voda, aroma, zahušťovadla (kukuřičný škrob, pektiny), 3,4 % koncentrát z červené řepy, 0,6% koncentrát z borůvky), regulátor kyselosti (kyselina citrónová, citronany sodné)). Výskyt uvolněné syrovátky je důkazem použití přírodních surovina a není na závadu. BEZ LEPKU.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: