Poštovné zdarma pro všechny objednávky nad 1199 Kč

Pernerka Špaldová hladká mouka 1 kg

Kód: 2479
Neohodnoceno
31 Kč
Skladem (> 5 ks)

Špaldová mouka je vhodná na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Oblíbené jsou špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou mouku lze používat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit.
Špaldovou hladkou mouku meleme unikátní mlecí technologií, která výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečící vlastnosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • ENERGETICKÁ HODNOTA

     1511 kj / 356 kcal

  • TUKY / Z TOHO NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY
    1,2 g / 0,1 g
  • VYUŽITELNÉ SACHARIDY
    / Z TOHO CUKRY
    73 g / 0,7 g
  • BÍLKOVINY
    12 g
  • SŮL
    0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Bez kvalitní mouky nikdy nevznikne kvalitní pečivo!

Pečení je většinou láska na celý život. Ke skvěle vypadajícímu a chutnému pečivu nebo chlebu vždy potřebujete tu nejlepší mouku. Nevíte, jakou použít? Vyzkoušejte českou řemeslnou mouku Pernerku, která je s láskou vyráběná za pomoci nejmodernějších technologií. Při mletí je kladen důraz na preciznost a na neustálou kontrolu kvality.

 

Díky tomu je mouka Pernerka jednou z nejkvalitnějších na českém trhu. Je vyráběna hned v několika variantách od špaldové hladké mouky, přes pšeničnou polohrubou mouku, až po rýžovou hladkou mouku. S takovou moukou se vám bude péct jedna báseň!

 

Pro perfektní mouku jsou potřeba perfektní suroviny

Při výrobě mouky Pernerky je kladen důraz na výběr těch nejlepších surovin a dodavatelů. Obilí je odebíráno pouze od prověřených farem. Během procesu výroby je mouka pod neustálou kontrolou, načež je s láskou zabalena. Už po otevření balení mouky Pernerky vám bude jasné, že v ruce držíte prvotřídní výrobek. Díky němu budou rohlíčky obzvláště vypečené!