Farmářské sýry
Nejprodávanější
Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Svatava
Koliba patří mezi pařené sýry přírodní uzené. Sýr je vyroben z kravského mléka, udí se klasicky kouřem z bukové drtě. Celkový obsah...
Kód: 2161
Pouze osobní odběr Karlovy Vary, Svatava a Cheb
Složení: mléko, mlékárenský kultury, jedlá sůl (max 6%), syřidlo, nálev (voda, jedlá sůl), sušina 42%, tuk v sušině 48%
Kód: 2185
Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Svatava
Přírodní pařený sýr s kořením.
Kód: 2170
Kód: 2140/CIB
Pouze osobní odběr Karlovy Vary, Svatava a Cheb
Kód: 2176
Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Svatava
Gouda z ovčího mléka uzené na bukovém dřevu
Vhodný k vínu a degustacím, na gril či vaření
Kód: 2200
Kód: 2221/S B
Pouze osobní odběr Karlovy Vary, Svatava a Cheb.
Balení cca 170 g
Kód: 2143
Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Sokolov
Řecký ovčí sýr - balkánský sýr z ovčího mléka.
Zraje ve slaném nálevu.
Slaný ovčí sýr vhodný do salátů.
Kód: 2218
Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Svatava
Gouda z kravského mléka nakládaná ve slunečnicovém oleji s feferonkou.
Polotvrdý sýr zrající minimálně 5 měsíců.
Vyzrálá chuť, jemná...
Kód: 2212
Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Svatava
100% ovčí bryndza.
Vyzrálý ovčí sýr.
Plně vyzrálý delikatesní ovčí sýr.
Vhodný na těstoviny, halušky, brambory, k přípravě pomazánek.
Kód: 2203
Pouze osobní odběr Karlovy Vary a Svatava
GOUDA OVČÍ PORCE - archivní ovčí sýr
Polotvrdý ovčí sýr zrající minimálně 9 měsíců.
Plně vyzrálý delikatesní ovčí...
Kód: 2194
Dopřejte svému tělu dostatek bílkovin s kvalitními sýry!
Farmářské sýry patří k nejlepším zdrojům vápníku a kvalitních bílkovin. Pochopitelně není sýr jako sýr, ale určitě se můžete spolehnout na sýry z českých farem. Vyzkoušeli jste někdy ovčí sýr? Oproti výrobku z kravského mléka má naprosto jedinečnou chuť a také si ho můžete pořídit v řadě příchutí.
Sýr patří mezi nejzdravější potraviny, takže se jeho konzumace rozhodně nemusíte bát. Už nemusíte kupovat sýry ze supermarketů a podporovat velké agrocerny. Dopřejte si třeba vynikající pařenou kolibu nebo balkánský sýr.
Jak se sýr vyrábí?
Honí vás během dne mlsná? Vyměňte chipsy a čokolády za pletený přírodní sýr vyrobený z kvalitního kravského mléka. Z mléka je nejprve nutné vytvořit tekutinu, která musí dostatečně a správně prokysat. Hmota se dále rozmělní na malé kousky. V horké vodě se napaří, hněte a táhne. Už máte na tento jedinečný sýr chuť? Stačí párkrát kliknout a už za pár dní si můžete pochutnat na delikátním sýru z české farmy.