Špaldová mouka Pernerka
Se špaldovou moukou budou vaše rohlíčky obzvláště vypečené!
Pečení je dnes u domácích hospodyněk ve veliké oblibě. Také rádi pečete, ale chtěli byste vyzkoušet něco nového a neobvyklého? Zkuste nahradit klasickou pšeničnou mouku moukou špaldovou. I když se kvůli rozšíření šlechtěné pšenice špalda prakticky přestala pěstovat, v současné době získává opět na popularitě. Vyzkoušejte kvalitní českou řemeslnou mouku!
Špaldová mouka Pernerka je s láskou vyráběna zkušenými mlynáři za pomocí těch nejmodernějších strojů a technologií. Je vhodnou alternativou ke klasické pšeničné mouce, ale oproti ní dodá pokrmům příjemnou oříškovou chuť a vůni.
K čemu se špaldová mouka hodí?
Česká řemeslná špaldová mouka Pernerka se skvěle hodí na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Pečení špaldových housek, koláčů, vaflí nebo palačinek je s kvalitní moukou o dost příjemnější. Ze špaldové mouky nemusíte mít strach! Používá se úplně stejným způsobem jako klasická pšeničná mouka. Dokonce je spolu můžete kombinovat a v libovolném poměru také nahrazovat. Není to lákavé?