Žitná mouka Pernerka
Domácí chléb jedině z žitné mouky!
Nechutnají vám průmyslové bochníky chleba ze supermarketů? Není nic snadnějšího, než si upéct lahodný a vláčný domácí chléb. Zapomeňte na klasickou mouku, protože chutný bochník vytvoříte pouze za pomoci kvalitní žitné mouky. A odkud se žito bere? Pro jeho pěstování jsou nejlepší oblasti s vyšší nadmořskou výškou, takže jej najdeme především v podhorských oblastech.
Žitná mouka Pernerka těží z dlouhé tradice zavedené značky a na kvalitě získává především prostřednictvím zkušených mlynářů. Výrobě mouky zasvětili nejen život, ale také srdce, a proto je každé kilo žitné mouky vyrobeno s láskou. Samozřejmostí je použití moderních strojů a technologií zpracování.
Kde se hodí použít žitnou mouku?
Žitná mouka Pernerka je jednou z nejlepších na trhu. Její vynikající vlastnosti se projeví nejen při přípravě domácích chlebů a kvásků, ale také při pečení slaných i sladkých pokrmů nebo sladkého pečiva. Žitnou mouku lze také kombinovat s moukou špaldovou či pšeničnou. Žitné mouky se vůbec bát nemusíte!